UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Новини


Термінали IBOX

Шановні партнери та абоненти, у звязку з анулюванням ліцензії банку АТ IBOX BANK термінали IBOX тимчасово припиняють приймати будь-які платежі. Про терміни відновлення можливості сплачувати через термінали IBOX повідомимо додатково.

28.03.2023

Детальніше →
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!

.

27.02.2022

Детальніше →
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

news Хай Новий рік увійде у ваші оселі з добром і радістю, злагодою і достатком, з надією і натхненням для нових здобутків. Нехай ці величні зимові свята, як і всі дні наступного року, будуть щедрими на любов і доброту, взаєморозуміння і повагу, а Різдвяна Зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії і впевненості у здійсненні найзаповітніших бажань. Хай ваше життя осяє Боже благословення, а оптимізм утвердить вас на добрі справи. Зичимо міцного здоров’я, добробуту, сімейного затишку та щасливої долі вам і вашим родинам! Щасливих Новорічних та Різдвяних свят!

30.12.2021

Детальніше →
У числі наших нових партнерів став інтернет провайдер "Маєток"

news Інтернет провайдер "Маєток" є ліцензованим телекомунікаційним оператором, який надає послуги доступу до мережі інтернет на території ЖК "Львівський Маєток" і Київської області за допомогою власної магістральної оптоволоконної мережі.

05.03.2021

Детальніше →
Увага!!! 19.03.2020р. Технічні роботи!!!

news Шановні клієнти! 19 березня 2020 року з 7:00 до 8:00 ранку, на сайті будуть проводитись технічні роботи з оновлення програмного забезпечення, тому можливі деякі труднощі з доступом до сервісу. Просимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння.

17.03.2020

Детальніше →
Тепер абоненти інтернет провайдера intertelecom.tv мають можливість здійснювати оплату послуг онлайн.

news Ми пропонуємо вигідні умови підключення інтернету. З тарифними пакетами і умовами підключення ви можете ознайомитися на офіційному сайті http://www.intertelecom.tv/. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів.

18.07.2019

Детальніше →
У числі наших нових партнерів став інтернет провайдер SINET

news Компанія "SINET" - інтернет провайдер широкосмугового доступу до Інтернету в Києві. Основна діяльність нашої компанії - організація і надання безлімітного доступу до мережі Інтернет для фізичних і юридичних осіб за найбільш доступними цінами. Працюючи на ринку телекомунікаційних послуг з 2004 року, компанія SINET заслужила репутацію надійного провайдера. Ми гарантуємо своїм абонентам незмінно високу якість послуг і підтримки.

18.07.2019

Детальніше →
До нас підключився інтернет провайдер «Intercom»

news Зараз компанія Intercom-Online - один з провідних операторів послуг звязку в Приазовському районі, що впроваджує передові послуги та технології.

15.08.2017

Детальніше →
Інтернет провайдер «К-ЛІНК» став нашим новим партнером.

news Оператор KyivLink надає послуги доступу в мережу Інтернет як фізичним, так і юридичним особам слідуючи девізу: « Якісний доступ до будь-яких Інтернет-ресурсів! »;

15.08.2017

Детальніше →
Нашим новим партнером стала компанія «ВМХостинг»

news Компанія заснована в 2012 році групою професіоналів з великим досвідом в сфері інформатизації, націленої на розвиток віртуальної інтернет-індустрії і надання високоякісного сервісу. основним напрямком роботи компанії є - хмарні рішення (cloud). Наша хмарна платформа була розроблена, щоб бути високодоступних і справлятся з високонавантажених рішеннями з урахуванням вимог безпеки. Це відмінне місце для роботи критично важливих додатків на основі великої різноманітності шаблонів операційних систем на вершині одного з найбільш передових двигунів віртуалізації з відкритим вихідним кодом - KVM.

15.08.2017

Детальніше →
| | Наступний ›› | ››››
1 - 10 з 203

Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів