UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Просте рішення про сплату ще однієї комунальної послуги!



       Нагадаємо, що через UkrPayS.com вже проводяться оплати послуг наступних комунально-житлових підприємств:
 - міське КП "Хмельницькводоканал";
 - МКП "Хмельніцктеплокоммуненерго";
 - ТОВ ЕК "Хмельницькобленерго";
 - КП "Спецкомунтранс" (м. Хмельницький);
 - ЗАТ "Тепловоденергія" (м. Кам`янець-Подільський).

       І на цьому ми не маємо наміру зупинятися. Днями "Український Платіжний Сервіс" уклав Договір з ще одним комунальним підприємством - ВАТ "Хмельницькгаз" (м. Хмельницький).Спільна співпраця призвела до того, що до вже існуючих електронних оплат додалася можливість зручно і легко оплатити послуги газопостачання. Таким чином, хмельничани без особливих зусиль можуть комплексно сплатити послуги перерахованих вище комунальних господарств. До оплати приймаються платіжні картки Visa, MasterCard, електронні гроші Webmoney , картки НСМЕП . Оплата даної послуги здійснюється з нашого сайту в розділі "Комунальні платежі"

       Зареєструвавшись на нашому сайті, Ви можете скористатися допоміжним посиланням . Далі, у вікні необхідно заповнити поля. По завершенню процедури відбувається безпосередньо оплата за послуги газопостачання. З Вашої картки або ж з електронного гаманця знімається певна сума і автоматично перераховується на рахунок організації.

       Стисло інформація про партнера: ВАТ "Хмельницькгаз" забезпечує зрідженим газом всі категорії споживачів на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки і Шепетівського району). В даний час послуга доступна лише для хмельничан. Але в недалекому майбутньому кордони будуть розширюватися, і жителі Хмельницької області зможуть також проводити Інтернет-платежі.

15.10.2009

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів