UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Модернізація київської локальної мережі Sunnet.



         Шановні абоненти, поспішаємо повідомити Вам радісну звістку про завершення робіт з модернізації Вашої мережі Sunnet. Команда київської компанії попрацювала на совість. Перехід на нове обладнання, оновлення програмних модулів, створення добре налагодженого механізму оплати через сервіс UkrPayS стали невід`ємними компонентами процесу.

         У зв`язку з оновленням білінгу абоненти Sunnet, крім необмеженого доступу в мережу (за обсягом трафіку, часу), отримали кращі умови користування ресурсами мережі та оплати Інтернет-послуг. Вони наділені надійністю, швидкодією і захищеністю. Оновлена система надає зручні інструменти адміністрування, що дозволяє максимально швидко та просто вирішувати складні завдання простими засобами.

         Нагадаємо, що серед доступних, вже добре знайомих засобів, які дозволяють поповнювати рахунок через платіжну систему Ukrpays.com. Ви можете здійснити оплату і за допомогою готівкових грошей. Для цього Вам слід на нашому сайті Ukrpays.com оформити відповідне замовлення, а оплатити це замовлення через найближчий термінал (24 NonStop, незабаром - ОСМП, Splaty).
         В результаті, провайдер Sunnet впровадив систему, яка не тільки відповідає його завданням й вимогам користувачів, а також враховує унікальні процеси і специфіку еволюції на ринку IT-технологій.

10.11.2009

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів