UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Ще в трьох містах України реалізована можливість Інтернет-оплат за послуги провайдера Airbites



         Компанія "ЕйБі-Україна" впровадила спільний проект з "Українським Платіжним Сервісом" . З 15 січня 2010 р. абоненти найбільшого Інтернет-провайдера по всій Україні можуть оплатити послуги Інтернет та телефонії через Інтернет.

         Компанія Airbites з 2006 року займається технологічними рішеннями в галузі зв`язку та інформації. Основним пріоритетом компанії є задоволення потреб клієнтів. Адже інформація та спілкування є життєво необхідними. Кожен повинен мати до них найлегший і швидкий доступ, що відповідає індивідуальним вимогам.

         Інтернет
         Швидкий і якісний доступ в Інтернет з використанням власних оптоволоконних мереж у Львові, Харкові, Хмельницькому та Івано-Франківську. Ви можете обрати свій безлімітний тарифний план відповідає саме Вашим потребам.

         Інші послуги
         Для задоволення потреб клієнтів Airbites у телекомунікаційній сфері, компанія працює над впровадженням додаткових послуг, таких як IP-TV (трансляція телевізійних каналів через мережу) та VoIP (Айпі-телефонія).

         Об`єднанню в єдину систему електронних платежів філій провайдера сприяв зростаючий попит на послугу оплати через Інтернет його клієнтів. Після підключення до сервісу першої філії в Харкові потреба в приєднанні й інших стало об`єктивною необхідністю. Тепер користувачі в Хмельницькому, Івано-Франковську та Львові можуть здійснювати оплати за послуги не виходячи з дому. Оплату комісії за проведення платежу бере на себе провайдер.
         Мобільність сервісу і якість послуг зросла у зв`язку із поліпшенням технічних рішень.

15.01.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів