UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Попередня Online-оплата номерів для відпочинку на кримському узбережжі



         Найчастіше, в самий розпал сезону на Азовському морі кількість вільних місць на базах відпочинку дуже обмежена, і вибрати дійсно бажаний номер може бути непросто. Щоб вирішити питання Вашого комфорту, база відпочинку "Гаваї" пропонує Вам забронювати будь-який номер на обрану Вами дату заздалегідь. Внісши невелику передоплату (як правило, вартість одного повного дня), Ви зможете бути впевнені, що саме цей номер буде для Вас гарантовано вільний на заздалегідь узгоджений термін, в бажаний час.
         За допомогою нових технологій "Гаваї" спільно з "Українським Платіжним Сервісом" розширили можливості оплати бронювань. Тепер Ви зможете розрахуватися як безготівковим розрахунком, так і платіжними картками, Webmoney, а також за допомогою платіжних терміналів системи 24 NonStop, ОСМП, Easysoft.
         Щоб забронювати номер скористайтеся картою бази відпочинку "Гаваї", виберіть за допомогою кліка миші вільний бажаний номер і дату бронювання на карті завантаження. Після того, як Ви оформите замовлення, ми надішлемо Вам підтвердження на вказану Вами електронну адресу з посиланням для оплати.
         Якщо Ви не хочете обтяжувати себе вибором вільного номера, просто зробіть замовлення за допомогою форми http://gavayi.com.ua/order.php.
         База відпочинку "Гаваї" буде рада бачити Вас на Федотовій косі Азовського моря у Кирилівці.

15.01.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів