UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Поповнити WebMoney гаманець прямо з платіжної картки Visa, MasterCard.

       Тепер всі наші клієнти, що пройдуть додаткову процедуру ідентифікації, можуть купувати WMU картки з платіжних карток Visa, MasterCard. Дана процедура необхідна для запобігання шахрайським операціям.
       За допомогою WMU-картки ви можете швидко й зручно поповнити ваш WMU-гаманець в системі WebMoney і в системі Телепат. Крім цього, за допомогою даної картки можна сплачувати товари й послуги на сайтах, що приймають оплату в WMU, без необхідності реєструватися в системі WebMoney. При цьому вартість товару або послуги, що ви купуєте, не обов'язково повинна дорівнювати номіналу картки. Решта залишається на картці, й ви зможете використовувати її у майбутніх покупках.
        В найближчий час планується запустити сервіс по поповненню WMU гаманців з платіжних карток Visa, MasterCard на будь-яку вказану суму. А також можна буде оплатити WMU валютою за будь-які послуги (товари), що надаються через сайт UkrPayS.com. 

        Комісія, при купівлі WMU-карток складає 3% та додається до загальної суми замовлення. Даний комісійний відсоток розповсюджується тільки на операції продажу WMU-карток. 
      

       З повагою, Український Платіжний Сервіс.

18.04.2007

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів