UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Для абонентів провайдера UzhTele.Com доступний новий сервіс оплати послуг



         Постійне приєднання до UkrPayS.com все нових постачальників послуг з різних географічних зон України сприяє не тільки зростанню числа абонентів, а й підвищенню інтенсивності конкурентоспроможності сервісу моментальної оплати цих послуг. Оцінити переваги платіжного сервісу тепер мають можливість і мешканці Закарпатської облаті. Телекомунікаційна компанія "Крам" (м. Ужгород) впровадила спільний проект з "Українським Платіжним Сервісом" . З 12 квітня 2010 абоненти найбільшого місцевого Інтернет-провайдера можуть сплатити не тільки за послуги доступу в Інтернет, але й за послуги кабельного телебачення безпосередньо через глобальну мережу.
         Здійснення платежів здійснюється з сайту нашого нового партнера - uzhtele.com . Прискорення та спрощення для клієнта процесу оплати послуг відбувається за рахунок моментального надходження коштів на рахунок компанії. Такий перехід на більш якісний рівень взаємовідносин із користувачами спрямований на підвищення комфорту та ефективності використання необхідних ресурсів.
         Компанія "Крам" - це 10 років чіткої та стабільної роботи в сфері провайдерства КТБ й Інтернету в Ужгороді. Сьогодні мережа покриття оптичними лініями для доступу в Інтернет займає велику частину міста та постійно зростає. Слідкувати за розширенням меж покриття Ви можете на сайті в розділі, де вказана зона дії комунікацій.
         Поповнити баланс рахунку Ви можете за допомогою:
   - платіжних карт Visa, MasterCard;
   - карт НСМЕП;
   - системи WebMoney;
   - а також через платіжні термінали систем 24 NonStop, ОСМП, Easysoft (попередньо слід оформити відповідне замовлення за допомогою сервісу UkrPayS.com).

12.04.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів