UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Підключено ще один сервіс відомого кінопорталу України Kino-Teatr.Ua



         З 12 квітня 2010 спектр можливих варіантів оплати квитків на сеанси київського кінотеатру "Жовтень" розширився. На сайті відомого українського кінопорталу Kino-Teatr.Ua закінчено тестування сервісу онлайнової продажу квитків в один з найкращих кінотеатрів столиці.
         Для зареєстрованих користувачів здійснення платежів здійснюється з сайту - kino-teatr.ua. Оплату комісії за проведення платежу бере на себе наш новий партнер. Тепер, відвідавши офіційний сайт порталу, Ви зможете не тільки ознайомитися з новинами в світі кіно, рейтингом фільмів, розкладом сеансів та цінами на квитки, але й зробити замовлення квитка і відразу ж оплатити його. Оплата замовлення здійснюється через мережу Інтернет за допомогою платіжного сервісу UkrPayS.com.
         Здійснити купівлю квитка на кіно-сеанс Ви можете за допомогою:
  - платіжних карт Visa, MasterCard;
  - карт НСМЕП;
  - системи WebMoney;
  - а також через платіжні термінали систем 24 NonStop, ОСМП, Easysoft (попередньо слід оформити відповідне замовлення за допомогою сервісу UkrPayS.com).
         Квитки роздруковуються користувачем самостійно. Кожен квиток має свій унікальний код, який зашифрований штриховим кодом. Тільки унікальний код, що відповідає кінотеатру, даті, фільму, сеансу, ряду та місцю може бути прийнятий і по ньому дозволено вхід.

12.04.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів