UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Он-лайн поповнення особистого рахунку в мережі Net-Air



         З допомогою новітніх технологій WI-FI Інтернет-провайдер "Net-Air" спільно з платіжним сервісом UkrPayS.Com розширили можливості оплати наданих Інтернет-послуг у Черкаському регіоні. З 20 квітня 2010, крім вже існуючих способів, Ви можете розрахуватися за допомогою платіжних карток Visa, MasterCard, електронних грошей Webmoney. Можливі також готівковий та безготівковий розрахунки. Для оплати готівкою необхідно попередньо оформити замовлення за допомогою нашого сервісу та здійснити оплату цього замовлення через платіжний термінал. Нагадуємо, що "Український платіжний сервіс" співпрацює з термінальними системами компаній 24 NonStop, ОСМП, Easysoft.
         Інтернет-платежі здійснюються з сайту нашого нового партнера - net-air.net. Провайдер використовує передові сучасні технології, зокрема новаційні технології бездротового цифрового зв`язку Wi-Fi, яка стрімко розвивається і вдосконалюється. Маючи мобільні пристрої (КПК, смартфони, PSP і ноутбуки), оснащені клієнтськими Wi-Fi пристроями, Ви можете підключатися до локальної мережі й мати доступ в Інтернет через точки доступу або хот-споти.
         Коротко про компанію: "Net-Air" надає послуги доступу до мережі Інтернет в Черкаському регіоні. Найкращі умови для організацій та приватних осіб. Внутрішні ресурси мережі.
         Основні види діяльності:
   - надання якісних послуг доступу до Інтернет;
   - побудова корпоративних цифрових каналів передачі даних для об`єднання віддалених офісів організацій, виступаючих базою для побудови інформаційних, телефонних та відео-комунікаційних зв`язків;
   - проектування nf реалізація серверних платформ на базі операційних систем Unix.

20.04.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів