UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Оплата послуг спеціалізованого інноваційного порталу Intelpro (м. Рівне)



         Портал Intelpro.net є одним з перших в Україні спеціалізованих інноваційних ресурсів, в перспективні має за мету стати потужним інструментом для розвитку Вашого бізнесу. 20 квітня 2010 спеціалістами компаній Intelpro і UkrPayS.Com реалізована нова можливість оплати послуг. Сервіс Інтернет-платежів доступний для кожного користувача Інтернет, який є власником пластикових карток Visa, MasterCard, смарт-карт НСМЕП або ж WebMoney. Також здійснити покупку того чи іншого продукту Ви можете готівковим і безготівковим розрахунками через наш платіжний сервіс.
         Для зареєстрованих користувачів платежі здійснюються з сайту партнера - intelpro.net. Метод оплати користувач вибирає в особистому кабінеті. Кошти надходять моментально на рахунок компанії. Тепер, відвідавши офіційний сайт порталу, Ви зможете не тільки ознайомитися з новинами у сферах правової допомоги, захисту прав споживачів, спеціального законодавства, інновацій, патентознавства, але й скористатися послугами, які надаються й відразу ж оплатити їх.
         Для бажаючих ознайомитися з послугами - рубрикa комплексні програми. При необхідності можна скористатися послугою безкоштовної гарячої лінії.

         Стисло про компанію: Рівненський портал Intelpro.net спрямований на надання допомоги, наприклад, для пошуку та відбору ідей (що мають інноваційну складову як з позицій бізнес-привабливості, так з огляду на їх технічний рівень), захист прав на неї, юридична та консультаційна підтримка (рубрика «Запитай експерта»), розробки бізнес-планов/інноваціонних проектів під залучення фінансування (як державних так і недержавних), впровадження, виведення на ринок, пошук інвесторів, трансфер технологій, їх оцінка та багато іншого.

21.04.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів