UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Розширення спектру сервісних послуг – відтепер здійснення електронних платежів можливо й у сфері юриспруденції



         Проект "ЮрдопомогА" за 2 роки свого існування став одним з лідерів юридичного ринку в Інтернеті, що підтверджується не тільки кількістю наданих консультацій (більше тисячі), а й появою постійних клієнтів, список яких відкритий для загального огляду. Такий успіх пов`язаний з головним правилом юристів компанії "Задоволений клієнт – наша краща реклама".
         25 травня 2010 проект "ЮрдопомогА" став першою юридичною компанією, яка ввела прогресивну форму оплати наданих послуг для поліпшення якості обслуговування клієнтів. Відтепер сплатити рахунки можливо за допомогою пластикових карток Visa, MasterCard, смарт-карт НСМЕП, WebMoney, безготівковим розрахунком, а також через платіжні термінали за допомогою Ukrpays.com. Нагадуємо, що партнерськими є термінальні системи компаній 24 NonStop, ОСМП, Easysoft.
         Для зареєстрованих користувачів здійснення платежів відбувається із сайту нашого нового партнера – jurdopomoga.com.ua. Оплата послуг проводиться без комісій для клієнтів. Форму оплати користувач вибирає в меню додавання питання. Кошти надходять моментально на рахунок компанії, і Ви на протязі 24 годин отримуєте кваліфіковану юридичну консультацію.

         Стисло про компанію: На проекті "ЮрдопомогА" Ви знайдете все, що потрібно для вирішення вашої проблеми: статті з юридичних питань, орієнтовані на людей без юридичної освіти; інформацію з прав людини; словник юридичних термінів; зразки позовних заяв; приклади із судової практики. Крім того, Ви можете отримати юридичну консультацію або замовити юридичний аналіз договору на сайті.

26.05.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів