UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Нові можливості оплати Інтернет-послуг компанії ТОВ "Екма ІС"



         ТОВ "Екма ІС" спільно з "Українським Платіжним Сервісом " надала своїм абонентам нові модернізовані варіанти оплат за послуги Інтернет/локальної мережі. Одним із базових напрямів діяльності "Екман ІС" є надання доступу до мережі Інтернет по кабелю та WI-FI в м . Феодосії та регіоні. Для забезпечення якісного та високошвидкісного доступу до Світової мережі кримська компанія використовує обладнання, що підтримує найсучасніші технології. Впровадження сучасних цифрових мереж зв`язку будь-якої складності та індивідуальний підхід до кожного клієнта забезпечує досягнення головної мети. Також місцевий провайдер займається установкою й обслуговуванням хотспотів.
         Оформити електронний платіж й сплатити за Інтернет-послуги Ви можете на сайті провайдера - kafa.crimea.ua .Оплата послуг проводиться без комісій для клієнтів. На сайті нашого нового партнера в "персональному кабінеті" розміщені статистика, журнали відвідувань і різні варіанти поповнення рахунку.
         Здійснити розрахунок наданих послуг Ви можете наступними способами:
   - платіжні картки Visa, MasterCard, випущені будь-яким українським або міжнародним банком;
   - cмарт-карти НСМЕП;
   - WebMoney;
   - безготівковий розрахунок;
   - а також готівкою через платіжні термінали систем ОСМП, 24 Non Stop, Easysoft, City-Pay (попередньо слід оформити відповідне замовлення, використовуючи ресурси сервісу UkrPayS. com).

28.05.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів