UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Нові можливості оплати Інтернет-послуг компанії "Summa Telecom", одного з лідерів столичного ринку IT-технологій



         19 червня 2010 до числа партнерів "Українського Платіжного Сервісу" приєдналась компанія ТОВ "Укртранссеть" .
         Компанія заснована на початку 2009 року й входить до складу групи "Сума Телеком" (Росія). На території України ТОВ "Укртранссеть" надає послуги в масовому сегменті під торговою маркою Summa Telecom. Київська компанія є одним з лідерів на столичному ринку широкосмугового доступу до Інтернет. Власна мережа дозволяє забезпечити фіксований доступ на швидкості до 1 Гбіт/с. У своїй роботі компанія робить акцент передусім на якості послуги і якісті обслуговування абонентів. Тарифні пропозиції компанії повністю задовольняють потребам представників різних цільових аудиторій. Зокрема, важливою перевагою послуг Summa Telecom є відсутність витрат при підключенні та необхідності придбання додаткового обладнання.
         Оформити електронний платіж і оплатити Інтернет-послуги користувачі зможуть в "персональному кабінеті" на сайті провайдера Summa Telecom - sumtel.ua . Платежі через систему UkrPayS надходять з банків-еквайрів безпосередньо на рахунок компанії-одержувача. Оплата послуг проводиться без комісій для клієнтів.
         Абоненти Summa Telecom можуть оплатити свої рахунки не тільки вже існуючими та перевіреними способами, але і через Інтернет, скориставшись такими платіжними інструментами:
   - банківськими картками Visa, MasterCard;
   - смарт-картками НСМЕП;
   - WebMoney.
         Тепер доступ до Інтернет-ресурсів стане для Вас ще зручніше.

17.06.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів