UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

"Ейбі Україна" і "Український Платіжний Сервіс" продовжують співпрацю



         INTI - новий, оригінальний Інтернет-провайдер на території Західної України з найпривабливішими тарифами. Доброзичливий та інтерактивний - він дає можливість своїм користувачам самостійно вибрати основні параметри доступу в Інтернет - вартість, швидкість передачі даних, термін користування.
         Днями, спеціалістами Ukrpays.com і нашого нового партнера були завершені роботи з впровадження сервісу онлайнової оплати. Відтепер, абоненти провайдера INTI можуть використовувати більш зручні та модернізовані способи для поповнення особистого рахунку, не виходячи з мережі. Дана послуга доступна з 22 червня. Електронні платежі здійснюються з сайту inti.net.ua у "приватному кабінеті" користувача. При оплаті в інтерфейсі необхідно вибрати найбільш підходящий для Вас метод. Оплата Інтернет-послуг здійснюється без комісій для клієнтів.

         Коротко про компанію:
         INTI надає доступ в Інтернет, використовуючи технологію FTTB + Ethernet. Дана технологія передова на ринку України, дозволяє передавати сигнал до комп`ютера абонента на швидкості до 100 Мбіт/с і обійтися без додаткового обладнання. Для того, щоб стати користувачем INTI досить проживати в районі, де є покриття мережі й мати комп`ютер з мережевою картою.

22.06.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів