UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Реалізація нових можливостей для абонентів ISP "ХатаНет"



         ISP "ХатаНет" - локальна оптична мережа в місті Переяслав-Хмельницький , яка використовує технологію FTTB + FFTH + ethernet. Компанія займається наданням для організацій та приватних осіб якісного доступу до глобальної мережі Інтернет по волоконно-оптичних ліній (зручні тарифи, локальні ресурси тощо). Провайдер постійно тримає курс на випереджальний розвиток інфраструктури та переліку послуг, що надаються клієнтам.
         Щоб вирішити питання Вашого комфорту, ISP "ХатаНет" спільно з UkrPayS.Com пропонує своїм користувачам альтернативні варіанти оплати Інтернет-послуг, не відходячи від комп`ютера. При здійсненні електронних платежів за допомогою платіжного сервісу Ви самостійно обираєте найбільш зручний метод. Оплата здійснюється без комісій для клієнтів. Дана послуга доступна з 30 червня 2010
         Відтепер абоненти ISP "ХатаНет" можуть поповнити баланс своїх рахунків не тільки вже існуючими та перевіреними способами, а і через Інтернет, скориставшись такими платіжними інструментами:
   - платіжні картки Visa, MasterCard, випущені будь-яким українським або міжнародним банком;
   - карти НСМЕП;
   - WebMoney;
   - безготівкові перекази;
   - через платіжні термінали систем 24 NonStop, ОСМП, Easysoft, City-Pay (попередньо слід оформити відповідне замовлення за допомогою сервісу UkrPayS.com).

30.06.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів