UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Наш новий партнер ISP QuartaNet – локальна мережа в Дарницькому районі Києва



         ISP QuartaNet – провайдер у Дарницькому районі Києва, що поєднує Ваш і комп`ютери Ваших сусідів по мережі. Компанія постійно працює над розширенням спектру та поліпшенням якості послуг. Із середини літа для власників пластикових карт Visa, MaserCard, смарт-карт НСМЕП, а також титульних знаків WebMoney, доступні нові методи сплати за Інтернет-послуги. Цілодобовий сервіс моментальних оплат надано спільно з компанією "Український Платіжний Сервіс" .
         Оплата послуг через UkrPayS проводиться без комісій для користувачів. Тепер Ви можете в будь-який здійснювати платежі, не відходячи від свого робочого місця. Оплата здійснюється з Вашого акаунта, тому бути зареєстрованим клієнтом нашого сервісу не обов`язково. Достатньо лише в "Особистому кабінеті", в інтерфейсі, вибрати найбільш підходящий для Вас метод оплати. Далі, у відповідності з вибором, Вам слід заповнити форму, вказати реквізити платіжного інструменту.
         Через мережу ISP QuartaNet кожен мешканець київського району має можливість використовувати високошвидкісне підключення до глобальної мережі. У цьому випадку, Ви також отримаєте необмежений доступ до величезної колекції музики, кіно, ігор та різноманітних програм. На даний момент абоненти легко можуть обмінюватися інформацією з такими домашніми мережами: Smart, Perfect, SpyNet, EmpireNet, GrantNet. Про нові послуги, ціни, акції, Ви завжди можете дізнатися на сайті нашого нового партнера quarta.net.ua.

19.07.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів