UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

До сервісу UkrPays приєдналися нові філії провайдера INTI.NET.UA в західному регіоні України



         З моменту впровадження сервісу моментальної оплати Інтернет-послуг, клієнти провайдера INTI.NET.UA активно користуються наданими ресурсами UkrPayS. Після підключення до сервісу першого філії в м. Львові потреба у приєднанні й решти стало об`єктивною необхідністю. З 21 серпня абонентам комп`ютерної мережі Inti (м. Хмельницький, м. Івано-Франківськ) , що користуються послугами, також надана можливість оплачувати рахунки за ці послуги за допомогою нашої системи.
         Об`єднанню в єдину систему електронних платежів усіх філій провайдера сприяв зростаючий попит на послугу оплати через Світову мережу його користувачів. Усі можливі варіанти здійснення електронного платежу Ви можете побачити на сайті inti.net.ua, в розділі свого "особистого кабінету". Оплату комісії за проведення платежу бере на себе наш партнер.

         Про компанію:
         Inti – новий, оригінальний Інтернет-провайдер на території Західної України з найпривабливішими тарифами. Доброзичливий та інтерактивний – він дає можливість своїм користувачам самостійно вибрати основні параметри доступу в Інтернет - вартість, швидкість передачі даних, термін користування.

25.08.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів