UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Провайдер "Crazy Network" підключився до шлюзу UkrPayS.com



         Crazy Network – безлімітний швидкісний Інтернет в м. Кам`янець-Подільському. Із цікавими пропозиціями від провайдера (безлімітні тарифні плани, високошвидкісний трафік, різні акції) можна ознайомитися на сайті нашого нового партнера – cn.km.ua.
         Crazy Network пропонує своїм абонентам нову послугу – поповнення рахунку через платіжний сервіс UkrPayS. Така можливість оплати електронним чином реалізована для тих, хто цінує свій час. Зарахування коштів здійснюється в режимі on-line, в будь-який день і в будь-який час доби. З розміром комісії та з методами оплати можна ознайомитися тут. Форму оплати клієнт мережі вибирає самостійно в своєму акаунті через панель управління. Користувачі можуть скористатися нововведенням, починаючи з 16 вересня 2010 року.
         Компанія надає також безкоштовні внутрішні ресурси: чати, обмін фільмами, музикою, мережеві ігри. Ви з легкістю можете обмінятися відео та аудіо новинками, останніми іграми. Місцевий провайдер щоденно набуває все нових абонентів й стрімко розвивається. Кваліфіковані фахівці компанії допоможуть Вам справитися з будь-якими труднощами.

16.09.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів