UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

UkrPayS пропонує нові можливості для клієнтів кінотеатру "Мультиплекс" у Києві



         З вересня 2010 з допомогою платіжного сервісу UkrPayS реалізована можливість дистанційної купівлі квитків в кинотеатр "Мультиплекс", розташованого в ТРЦ "Комод" (м. Київ). На сайті ТОВ "Мультиплекс-Холдинг" multiplex.ua жителі столиці можуть не тільки ознайомитися з розкладом сеансів, цінами, залами (розташуванням місць), обмінятися думками на форумі, а й відразу ж замовити і купити квиток з необхідними параметрами. Послуга доступна тільки для зареєстрованих користувачів.
         UkrPayS – сучасний сервіс, що дозволяє оплачувати товари і послуги партнерів в режимі реального часу. Сплатити за послуги нашого нового партнера кияни можуть за допомогою банківських карт Visa, MasterCard, смарт-карт НСМЕП і WebMoney. Без будь-яких комісій, здійснивши платіж, Ви одразу отримаєте доступ до електронної форми квитка, в якому вказані дата, час сеансу, назва фільму, а також штрих код для автоматизації процесу допуску відвідувачів кінотеатру в зал.
         В афіші кінотеатру "Мультиплекс" – найсвіжіші та найцікавіші фільми. Саме в цьому місці ви зможете приємно провести вечір за переглядом чудової кінострічки. Кінотеатр подарує глядачам затишну атмосферу відпочинку та комфорту.

21.09.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів