UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

До партнерів UkrPayS приєднався новий постачальник юридичних послуг



         Компанія "Юридична планета" надає послуги для фізичних та юридичних осіб в усіх юридичних сферах, зокрема, послуги адвоката і нотаріуса. Фахівці фірми знайдуть індивідуальний підхід до кожного клієнта, розроблять найбільш оптимальні сценарії розвитку ситуації, уважно вивчать усі супровідні документи Вашої справи, спрогнозують розвиток подій.
         З дня впровадження сервісу з моментальної оплати, на сайті нашого нового партнера Ви можете скористатися консультацією юриста й відразу ж провести оплату в режимі реального часу (on-line). У формі Вам необхідно самостійно вибирати найбільш зручний спосіб оплати. Також можна швидко та зручно оплатити послуги з переведення в розділі Письмовий переклад онлайн. Компанія подбала і про повне абонентське обслуговування для своїх клієнтів. Спеціально для Вас розроблена та діє гнучка система знижок й індивідуальні клієнтські карти.
         Докладніше з послугами, тарифікацією й можливими методами оплати Ви можете ознайомитися в розділі.
         "Юридична планета" має великий досвід роботи з різними контролюючими органами та представниками правоохоронної системи. Тривалі професійні відносини з державними установами дають можливість прискорити вирішення питань. Професіоналізм і практичний досвід юридичної компанії гарантує успішне співробітництво.

25.10.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів