UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Проект Study-ru.com пропонує додаткові можливості для курсового вивчення російської/української мови як іноземної



         Проект Study-ru.com розроблений спеціально для іноземних гостей нашої країни, бажаючих оволодіти російською/українською мовою. З листопада 2010 київська школа пропонує своїм слухачам на вибір методи для дистанційної оплати вартості навчання. Для здійснення платежів тепер Ви можете скористатися платіжними інструментами, не виходячи з Інтернету. Послуга надана спільно з Ukrpays. Безпека сервісу підтверджена міжнародним сертифікатом Thawte, всі транзакції в мережі Internet захищені.
         Мовна школа проводить курси корпоративного навчання в групах та індивідуально. Навіть якщо Ви не знайомі з алфавітом, протягом кількох тижнів Ви вже зможете читати і говорити в повсякденному житті. У школі працюють кваліфіковані викладачі університету з досвідом роботи. Концепція організації та розроблені навчальні програми допоможуть Вам подолати мовний бар`єр.
         Оскільки школа Study Russian розташована безпосередньо в Києві, у Вас буде захоплююча можливість насолодитися красою столиці, познайомитися з українською культурою. При школі також є комфортабельні номери за доступними цінами. Зробити заявку на навчання Ви можете на сайті study-ru.com.

18.11.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів