UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Компанія "Бест" та Український Платіжний Сервіс розпочинають співпрацю



         Товариство з додатковою відповідальністю "Компанія "Бест" надає телекомунікаційні послуги на території м. Києва та Київської області з допомогою власної оптико-волоконної мережі та безпровідних каналів зв`язку. Міська мережа "Бест" – це величезна локальна мережа з тисячами підключених абонентів. Підключившись, Ви зможете без обмежень обмінюватися інформацією з друзями, використовувати спільні ресурси мережі, а також отримати якісний, високошвидкісний Інтернет за доступними цінами. З основними видами послуг та особливостями їх надання Ви можете ознайомитися на сайті нашого партнера best.net.ua.
         Спільна робота спеціалістів компаній Ukrpays і "Бест" дозволить власникам пластикових карт, U-знаків WebMoney здійснювати онлайн-оплати. Всі платежі з платіжних карт здійснюються відповідно до вимог міжнародного стандарту безпеки 3-D Securе. Абоненти також можуть здійснити оплату послуг через платіжні термінали систем 24 NonStop, "ОСМП", Easysoft, City-Pay, "Пілігрим ЛТД", Splaty. У цьому випадку, при виборі методу оплати, попередньо слід оформити відповідний ордер на сайті. Послуга доступна цілодобово й без комісії для клієнта. Такий процес Інтернет-оплат дуже простий і не вимагає багато зусиль.
         Київська компанія також співпрацює з навчальними закладами регіону, забезпечуючи підвищення рівня освіти, впровадження в навчальний процес сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

10.11.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів