UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Наш новий партнер – веб-студія Worldwide Web Creators



         Студія Worldwide Web Creators надає послуги з веб-дизайну та професійної розробки, графічного дизайну, підтримки сайтів будь-якої складності і спрямованості. Клієнтам пропонується повний спектр послуг з пошукової оптимізації та просування сайтів в Інтернеті. Чимала увага приділяється стратегії рекламної кампанії, в тому числі безпосередньо розробці презентацій, банерів, візиток флаєрів, фірмових стилів тощо.
         Тут Ви знайдете всі необхідні умови для комплексного супроводу веб-проектів. Команда спеціалістів реалізує також роботи з підготовки контенту для оновлення проекту, розміщення текстових і графічних матеріалів на ньому, модернізації сайту, функціональних сервісів та модулів. Замовник самостійно складає технічне завдання в будь-якій зручній для нього формі і зрозумілою виконавцю. Після того, як клієнт визначається з техзавданнями, йому пропонуються на вибір способи оплати, реалізовані за допомогою сервісу Ukrpays. Сплатити можна скориставшись:
    - платіжними картами Visa, MasterCard;
    - смарт-картами НСМЕП;
    - WebMoney;
    - через партнерські термінали.
         Компанія Worldwide Web Creators притримує індивідуальний підхід в роботі, кожен проект і клієнт унікальний; рішення створюються з урахуванням особливостей бізнесу замовника й сприяють його розвитку.

11.11.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів