UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Реалізація нових можливостей оплати послуг для користувачів ISP PretcherNet



         "Претчер" – криворізька домашня мережа, що розвивається. Провайдер займається підключенням абонентів до швидкісного Інтернету з власною локальною мережею. Впровадження online-сервісу забезпечить режим дистанційного обслуговування користувачів. Сервіс також дозволить кожному бажаючому скористатися нововведенням, і моментально отримати доступ до ресурсів.
         З недавніх пір усі абоненти PretcherNet, що володіють картами Visa, Mastercard можуть поповнити свій баланс в будь-який час доби на сайті провайдера в своєму акаунті. Процедура оплати досить проста. Баланс особового рахунку буде поповнений відразу ж. Крім того, користувачі мережі можуть сплатити за послуги й з допомогою смарт-карт НСМЕП, WebMoney, безготівковим рахунком. Будь-яких комісій при поповненні рахунку в цьому випадку не передбачено. Також оплата можлива через платіжні термінали. Всі етапи прийому та обробки абонентських замовлень автоматизовані. Оцінити роботу сервісу Ви можете вже зараз.
         Швидко завантажувати й обмінюватися фільмами і музикою, грати в популярні мережеві ігри, користуючись міською мережею, завжди приємно та вигідно. Більш докладну інформацію про послуги PretcherNet, тарифи, діючі акції Ви можете знайти на сайті pretcher.dp.ua .

16.11.2010

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів