UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

ХМБФ "Благо" і "Український Платіжний Сервіс" розпочинають співпрацю



         Платіжний сервіс UkrPayS запускає спеціальну програму онлайн-пожертвувань, і першим нашим партнером у цьому напрямку став Харківський міський благодійний фонд "Благо" . Адже встановлення зв`язку між благодійником і волонтером – важливий чинник. Головною метою організації є участь у запобіганні поширення наркоманії та ВІЛ-інфекції серед жителів Харкова, а також сприяння соціальному добробуту різних верств суспільства, пропаганда здорового способу життя, профілактика розповсюдження важких захворювань.
         В рамках завдань, благодійний фонд "Благо" виступає з ініціативою залучення юридичних та фізичних осіб, в тому числі й іноземних, для фінансової підтримки. Кожен з Вас може стати учасником добровольчого руху й допомогти, навіть незначною сумою, харків`янам, які не мають можливості жити повноцінним життям. Ви можете перераховувати пожертвування та благодійні внески в режимі реального часу. Всі кошти зараховані на рахунок ХМБФ "Благо" витрачаються згідно цільових програм діяльності фонду.
         Ми щиро сподіваємося на те, що наша спільна програма посприяє ефективній взаємодії добровольців та некомерційної організації з метою надання допомоги для реалізації соціальних, реабілітаційних, медичних, культурних, гуманітарних та інших суспільно значущих програм, які спрямовані на профілактику та лікування нужденних мешканців міста. Не залишайтеся байдужими.
         Наша компанія відкрита до співпраці з благодійними фондами та організаціями діючими офіційно в рамках законодавства України.

14.02.2011

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів