UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Реалізована он-лайн оплата тестів і курсів для підготовки до ЗНО



         Для того щоб вступити до вузу абітурієнтові потрібно володіти вагомими знаннями і в потрібній формі вміти їх розкрити. Система дистанційного навчання містить більше можливостей для самонавчання та контролю знань. Наш новий партнер "Абітурієнт" вже третій рік поспіль пропонує актуальні тести, за допомогою яких випускники можуть підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання online, перевірити рівень своїх знань і вирішувати унікальні завдання формату ЗНО. Відтепер, завдяки спільній реалізації online оплати наданих послуг, процес навчання став більш зручним.
         Курси дистанційного навчання "Абітурієнт-2011" спрямовані на підвищення та заповнення прогалин у знаннях по 8 основних предметів. Тести розробляються методистами у відповідності зі специфікаціями УЦОЯО (Український Центр Оцінювання Якості Освіти). Всі завдання містять докладні відповіді з поясненнями рішень і правильних відповідей. Таким чином, Ви можете самостійно підсумувати рівень своєї підготовки з дисципліни і оцінити свій майбутній результат на ЗНО.
         Навчатися Ви можете вдома в будь-який зручний для Вас час. Пройти он-лайн тестування безкоштовно в демо-режимі, а також придбати програми Ви зможете після реєстрації на сайті www.abiturient.ua

.

07.04.2011

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів