UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Домени на Adgrafics.ua можна сплатити в online режимі



         Щодня в Адграфікс UA звертаються безліч клієнтів за послугами для створення, розвитку й підтримки власного бізнесу в Інтернет. Вся продукція Адграфікс сертифікована і має гарантовану якість, компанія працює з відомими брендами та має справу безпосередньо з виробниками.
         Український центр доменів запропонував своїм клієнтам швидкий та зручний спосіб оплати послуг через світову мережу. Тепер послуги інформатизації від одного з найбільших українських реєстраторів доменних імен можна оплачувати в режимі online/offline, цілодобово, без додаткових витрат. Можливість реалізована завдяки партнерству Інтернет-центру Адграфікс UA та платіжного сервісу Ukrpays.com. Всі користувачі Адграфікс UA можуть оплачувати послуги з будь-якого комп`ютера і навіть з мобільного телефону.
         На сьогоднішній день завдання нововведеного сервісу — оперативно надати клієнтові повний комплекс платіжних інструментів для оплати наданих послуг. Сама процедура оплати гранично проста і займає всього кілька хвилин. Для цього досить у розділі Оплата через UkrPayS у запропонованій формі вказати свої контактні дані, вибрати назву послуги/товару, вказати суму, вибрати зручний метод оплати. На даний час приймається оплата таких послуг: делегування українських доменів, продовження доменних імен та сертифікатів SSL, випуск CodeSign, створення сайтів, підтвердження легітимності компанії та автентичності сайту, хостинг, паспорт сайту, сертифікати для програм тощо.

12.08.2011

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів