UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Зробити пожертвування на цільові програми БФ "Серце на долоні" можливо через сервіс миттєвих оплат



         В Україні тисячі дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей стикаються з серйозними проблемами, впоратися з якими самотужки часом не в силах навіть дорослим. На сьогоднішній день діагноз "порок серця" залишається однією з найбільш критичних хвороб серед дітей. Такі незахищені малюки вкрай потребують невідкладної інтенсивної терапії, щоб побороти важкий недуг. Благодійний фонд "Серце на долоні" у співпраці з провідною кардіохірургічної клінікою "Київський міський центр серця" проводить постійну програму по допомозі своїм підопічним. Поки що клініка залишаеться єдиною в нашій країні, яка працює за Європейськими стандартами.
         У Центрі Серця працюють професіонали, які виконують складні операції, трансплантації серця й безліч інших унікальних кардіохірургічних втручань. На жаль, брак державного фінансування не дає повною мірою здійснити реалізацію цільових програм.
         Компанія "Український Платіжний Сервіс" продовжує підтримувати роботу подібних благодійних фондів з метою залучення все більшої кількості волонтерів та забезпечення їм доступних умов для надання своєчасної допомоги. З вересня 2011 р. користувачі Інтернет успішно почали використовувати надані можливості. Зовсім не відволікаючись від своєї повсякденної роботи за комп`ютером, кожен бажаючий може надати реальну допомогу столичному Центру Серця в боротьбі за життя маленьких пацієнтів і продовжувати належне лікування малечі. На сайті serdze.org.ua у запропонованій формі достатньо вибрати метод, вказати суму пожертви з призначенням і в лічені хвилини зробити добру справу.
         Нагадаємо також, що внести кошти на рахунок благодійного фонду "Серце на долоні" можливо також в так званому режимі офлайн — готівкою, поєднавши процес оплати з походом в найближчий магазин, де найчастіше встановлюють апарати самообслуговування. У цьому випадку необхідно знайти логотип Ukrpays.com серед постачальників послуг на екрані терміналу і ввести номер транзакції.
         Це вже не перший досвід платіжного сервісу в області сприяння некомерційним організаціям — за поточний рік було підключено 5 благодійних фондів, всі кошти, що надходять, спрямовані на придбання професійного обладнання, обстеження, лікування, застосування сучасних програм та методів.

22.11.2011

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів