UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

До числа наших партнерів приєднався постачальник Інтернет-послуг в м. Рівне



         "Рінет" — один з провідних провайдерів міста Рівне, надає швидкісний домашній Інтернет за технологією FTTB. Інтернет-послуги від "Рінет" характеризуються оптимальним поєднанням ціни та якості, а також прийнятними прозорими тарифними планами.
         З сьогоднішнього дня вибір методів оплати в мережі "Рінет" розширився. Успішно завершилися роботи з налаштування нової послуги від Ukrpays.com. Тепер у розпорядженні користувачів найпопулярніший спосіб оплати в режимі онлайн — платіжною карткою Visa/MasterCard. У цьому випадку власнику платіжного інструменту в інтерфейсі необхідно вказати номер Договору з провайдером, дані карти і визначитися із сумою зарахування. Мінімальна сума платежу — 10 гривень. Всі платежі здійснюються відповідно до вимог міжнародного стандарту безпеки 3-D Securе. Зручні у використанні й інші форми електронних оплат — за допомогою WebMoney, смарт-карт НСМЕП, безготівкового розрахунку, а також за допомогою терміналів систем 24NonStop, Easysoft, "Пілігрим ЛТД", Splaty, ЕПлатежка. Такі способи досить прості і не вимагають багато зусиль, навіть для недосвідчених користувачів.
         Рівненська молода організація прагне бути якомога ближче до своїх клієнтів та максимально відповідати їх потребам. З Інтернетом від "Рінет" відкриваються необмежені можливості для роботи, спілкування, навчання і відпочинку, а ресурси платіжного сервісу допоможуть швидко отримати доступ до світових інформаційних просторів.

15.11.2011

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів