UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

UkrPayS забезпечує електронні платежі в мережі "Форснет"



         На сьогодні список партнерів "Українського Платіжного Сервісу" налічує більше сотні Інтернет-провайдерів, і їх кількість постійно збільшується. UkrPayS.com успішно розпочав співпрацю з компанією "Форснет". Комп`ютерна мережа надає послуги доступу в Інтернет у м. Коростишеві Житомирської області. Технологія FTTB ("оптика в кожен дім») гарантує комфортну швидкість усім користувачам до 100 Мбіт/с, й не вимагає установки додаткового обладнання у клієнта.
         На додаток до вже існуючих варіантів, внести гроші на рахунок в мережі та оплатити Інтернет-послуги можна через UkrPayS.com. На даний момент абоненти можуть скористатися наступними платіжними інструментами: банківські картки Visa/MasterCard, WMU, смарт-картки НСМЕП. Грошові кошти зараховуються миттєво, незалежно від вибору форми оплати платника. Внести кошти на свій баланс без комісії також можна в мережах партнерських терміналів. З першого дня роботи спостерігається попит на оплату послуг через автомати самообслуговування, що надаються термінальними системами e-Platezhka і QIWI.
         Хочете користуватися електронною поштою, дивитися фільми on-line та мати високошвидкісний доступ в Інтернет з гарантованою смугою — компанія "Форснет" запропонує Вам оптимальне рішення.

29.03.2012

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів