UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Оплатити розваги в аквапарку "Термінал" — дуже просто



         Поки ще не прийшло довгоочікуване літо, а за вікном все нагадує про його наближення, нам не терпиться зарядитися енергією, поповнити запас сил, та й просто гарненько відпочити. Або ж Ви часто згадуєте, як добре було у відпустці на березі моря — пляж, хвилі, шум прибою? Відчуйте всю принадність неперевершених відчуттів в аквапарку м. Бровари Київської області. Незважаючи на пору року і температуру повітря на вулиці, в аквапарку завжди +30ºС, температура води в басейнах +30ºС - +33ºС. Гостям пропонується: 11 гірок, 5 басейнів, джакузі та сауни, бар у воді, дитяча розважальна зона, святкові тематичні шоу-програми, AQUAPARTY, оригінальне святкове меню, банкетний зал, додаткові послуги.
         Усім бажаючим відвідати аквапарк "Термінал" наданий сервіс для оплати різноманітних пропозицій в режимі реального часу. З його допомогою на сайті aquapark-terminal.com.ua можна дізнатися про найцікавіші розваги й відразу ж придбати пропускний квиток, використовуючи платіжні інструменти. Згідно діючих тарифів Ви вибираєте найбільш відповідний. Без додаткових відсотків та комісій до сплати приймаються картки Visa, MasterCard. Також здійснити покупку квитка можна й іншими методами через платіжний сервіс UkrPayS.com. Пред`явивши при вході в аквапарк роздрукований квиток (або номер замовлення), Ви отримуєте браслет на відвідування заходу.
         В "Терміналі" з`явилися 2 нові гірки "Подвійний екстрім", 5 нових джакузі, а також удосконалено систему очистки води та кондиціонування повітря. Повний водообмін і очищення води в аквапарку здійснюється 4 рази на добу. Працівники аквапарку гарантують безпечний nf незабутній відпочинок для Вас і Ваших дітей.

13.04.2012

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів