UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

З 5 жовтня 2006р. ТОВ «ІСП-Мікросистема» має можливість цілодобового прийняття коштів за послуги мережі Datasvit в режимі он-лайн з платіжних карток Visa, MasterCard.

З 5 жовтня 2006р. ТОВ «ІСП-Мікросистема» має можливість цілодобового прийняття коштів за послуги мережі Datasvit в режимі он-лайн з платіжних карток Visa, MasterCard. Зарахування коштів відбувається протягом кількох хвилин. Абоненти Datasvit отримують безкоштовний доступ до сайту https://ukrpays.com, з якого вони можуть здійснити платежі. При здійсненні платежа ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно вказувати свій логін в мережі Datasvit, інакше зарахування коштів може тривати довше.
 
Всі платежі з платіжних карток здійснюються у відповідності до вимог міжнародного стандарту безпеки інтернет-платежів 3-D Securе, що прийнятий міжнародними платіжними системами Visa Int. та MasterCard Int. Ввод реквізитів платіжних карток здійснюється виключно на захищеному сервері eCommerceConnect Gateway Українського процесінгового центру.
 
Безпека сервісу UkrPayS.com підтверджена міжнародним сертифікатом Thawte. В сертифікатах використовується зручна в користуванні та високонадійна технологія криптозахисту з подвійним ключом довжиною до 128-біт.
 
 
За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону (0382)72-01-63, 72-01-64 або на форумі forum.datasvit.km.ua.
 
Адміністрація
ТОВ «Український Платіжний Сервіс»

05.10.2006

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів