UKR | RUS

Надійний сервіс електронних платежів! Ми допоможемо зробити Ваші покупки в Інтернеті зручними та доступними!

banner

Оголошуємо про початок акції «Отримай подарунок»!!!

        Компанія «Український Платіжний Сервіс» вітає всіх своїх абонентів зі святами, що наближаються!
        Оголошуємо про початок акції «Отримай подарунок» - всі нові абоненти, які зареєструються та сплатять свої рахунки за допомогою нашої компанії з 20 грудня 2006р. по 31 січня 2007р. отримають на свій акумулятивний рахунок 30,00 грн.
        Також всі абоненти, які запросять своїх знайомих користуватися послугами нашого сервісу, отримають на свій акумулятивний рахунок, в якості подарунка 50,00 грн. за кожного нового абонента, який скористується послугами нашої компанії.
        Ми поступово приєднуємо нових «Отримувачів»до нашого сервісу, тим самим розширюючи перелік послуг, які Ви маєте можливість оплатити за допомогою нашого сервісу. З цим переліком можна ознайомитись у розділі «Отримувачі» сайта компанії.
        Все нові абоненти автоматично стають учасниками акції та отримають 30,00 грн. після оплати будь-якого одного  рахунку за допомогою нашого сервіса.
        Якщо абонент запросив знайомого – йому потрібно відправити листа на адресу admin@ukrpays.com, в якому вказати  ПІБ та адресу кожного абонента, що він запросив.

20.12.2006

Архів


Новини

28.03.2023
Термінали IBOX
27.02.2022
Допомогти Українській армії може кожен з Вас!
30.12.2021
Шановні партнери! Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Архів